U Srebrenici voda nije za piće

SREBRENICA

U Srebrenici voda nije za piće

 

Iz Službe civilne zaštite opštine Srebrenica potvrđeno je da voda iz gradskog vodovoda koju koriste mjesne zajednice Srebrenica, Potočari, Gostilj i Skelani nije za piće, objavljeno je na stranici ESrebrenica.

Analizom vode koju obavlja Institut za javno zdravlje Republike Srpske, Regionalni centar Zvornik utvrđeno je prisustvo indikatora starog fekalnog zagađenja, navode iz Službe civilne zaštite ove opštine čime je potvrđeno da voda nije za piće.

Vaš Euro petrol oil!

 – Iz Komunalnog preduzeća „Polet“ su izdali obavještenje da je vodostaj i dalje smanjen te da voda nije ispravna, shodno mikrobiološkim ispitivanjima. Prema informacija koje smo dobili od inspekcije, voda je nije ispravna od prošle sedmice, a evidentan je broj pacijenata koji se proteklih dana javio sa stomačnim virusom i temperaturom u Domu zdravlja. Najbolje je da vodu ne koristite za piće jer niko od nadležnih nije naveo da li se ista može koristiti prokuvana – piše ESrebrenica.

Euro Petrol Oil saobraća svakodnevno na liniji Bijeljina-Budva preko Zvornika,Vlasenice, Sokoca, Foče, Trebinja, Herceg Novog, Kotora, Tivta do Budve.
Polazak iz Bijeljine je u 17:45 h, a iz Zvornika u 19:00h.

(Izvor: FB ESrebrenica)