ЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

Dva lica iz Brčkog zatečena u krađi u marketu u Oraovcu

Dva lica iz Brčkog zatečena u krađi u marketu u Oraovcu

pu sa zigom

 

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi oštećenog da dva nepoznata lica pokušavaju iz marketa u mjestu Oraovac, grad Zvornik, otuđiti određene proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli lica inicijala D.L. i M.L. oba iz Brčkog, koja su pravovremenom reakcijom spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji, saopšteno je iz PU Zvornik.

173217083 2850388411849948 408894194074833313 n
Vaš Shooter!

 – Izvršenim pregledom putničkog automobila koje koriste osumnjičeni, pronađena je određena količina čokolada, alkoholnog pića i drugih proizvoda za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela. Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Кrađa“ – navodi se u saopštenju.

vidikovac

Iz Policijske uprave Zvornik su se zahvalili građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i pozvali ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija.

 – Na taj način bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo – naveli su iz PU Zvornik.

centar logo 1 1

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, PU Zvornik