U Кozluku privremeno oduzet putnički automobil – vozio neregistovano auto, bez važeće dozvole, u registru ima dug za kazne u iznosu od 9.000 KM

CRNA HRONIKA ZVORNIK

U Кozluku privremeno oduzet putnički automobil – vozio neregistovano auto, bez važeće dozvole, u registru ima dug za kazne u iznosu od 9.000 KM

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk, privremeno su oduzeli putnički automobil marke „audi“ kojim je upravljao C.J. iz Zvornika, zbog više počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijski službenici PS Кozluk, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 14.4.2021. godine oko 17,30 časova, zaustavili su putnički automobil marke „audi“, kojim je upravljao C.J. iz Zvornika. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole koja je oduzeta zbog sakupljenih kaznenih bodova, a tom prilikom je uočeno da vozilo kojim upravlja C.J. nije registrovano, odnosno da je važnost registracije istekla u mjesecu februaru ove godine. Navedeno lice je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, od kojih su najčešći vožnja bez važeće vozačke dozvole, neprilagođena brzina, upravljanje neregistrovanim vozilom. Izvršenim provjerama u Registru novčanih kazni utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od oko 9.000 КM – stoji u saopštenju.

euro

 – Protiv C.J. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Zvorniku – naveli su iz PU Zvornik.

(PU Zvornik)

FOTO: Ilustracija, arhiv