Gradonačelnik Zoran Stevanović zbog mjera u Srbiji najavio pojačane inspekcijske kontrole u Zvorniku

ZVORNIK

Gradonačelnik Zoran Stevanović zbog mjera u Srbiji najavio pojačane inspekcijske kontrole u Zvorniku

 

Zbog stupanja na snagu pooštrenih mjera u Republici Srbiji, gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović je danas uputio apel ugostiteljima, trgovcima, ali i svim građanima da se zbog očekivanog priliva građana iz Srbije pridržavaju svih mjera koje je propisao Republički štab za vanredne situacije Srpske.

– U narednih nekoliko dana nas očekuje veliko iskušenje zbog novih mjera u Republici Srbiji, pa očekujemo da će do ponedjeljka naše komšije preko  rijeke Drine dolaziti u naš grad i zbog toga će naši kontrolni organi imati dosta posla. Ovom prilikom želim da upozorim naše ugostitelje i sve privrednike da će biti pojačane kontrole, prije svega u poštovanju radnog vremena i broja prisutnih gostiju u ugostiteljskim objektima – rekao je  Stevanović.

Kako bi se sačuvalo zdravlje građana i da bi izbjegli povećan broj zaraženih stanovnika Zvornika u narednih sedam do deset dana, Stevanović je uputio molbu ugostiteljima, trgovcima i privrednicima da se preduzmu sve propisane mjere.

– Odlučeno je da se Zvornik ne zaključava iz razloga što su naši privredni subjekti kao i ugostitelji ozbiljno propatili u posljednjih godinu dana i smatramo da za sada ne treba da pribjegavamo ovoj mjeri. Još jednom sve naše sugrađane molim da budemo savjesni i da primjenjujemo sve epidemiološke mjere, jer ako budemo disciplinovani vrlo brzo ćemo stati na kraj ovoj pošasti – rekao je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

infobirac.net