Odbojkašice i odbojkaši Drine upisali nove pobjede na svom parketu

OSTALI SPORTOVI

Odbojkašice i odbojkaši Drine upisali nove pobjede na svom parketu

 

U zvorničkom Rekreativno sportskom centru odgran je dupli odbojkaški progam. Odbojkaši Drine u prvoj utakmici savladali su ekipu Crvene zvijzde iz Obudovca sa 3:0, a isti rezultat bio je i u utakmici ženskih ekipa Drine i Drine HE iz Višegrada.

Obje utakmice su igrane u okviru 14. kola Prve lige Republike Srpske.

U susretu Drine i Crvene zvijezde nije bilo dileme oko pobjednika. Po setovima je bilo 25:21, 25:20 i 25:21. Jedino uzbuđenje viđeno je u prvom setu kod rezultata 11:3 za domaće, kada su gosti serijom dobrih servisa stigli do 11:11, ali za više od toga nisu imali snage.

U utakmici ženskih ekipa Drine i Drine He iz Višegrada viđena je ubjedljiva igra Zvorničanki. Nijednog momenta se nije postavljalo pitanje pobjednika. U prva dva seta bilo je 25:9 i 25:15, da bi više uzbuđenja bilo u trećem setu. Kod rezultata 12:8 za domaće gošće stižu do 12:12 i do 14:14, da bi domaće odmakle na 20:14 i mirno privele set kraju rezultaom 25:19.

Vaš Shooter!

Ovim kolom završen je ligaški dio takmičenja u ligi za muškarce u kojoj je Drina obezbijedila učešće u plej ofu za prvaka. Ženska ekipa Drine postigla je 11-u pobjedu i nastavlja borbu za plej of u narednih sedam kola.

(Za infobirac.net – D.Gajić)