ОСТАЛИ СПОРТОВИ

Rukometaši Drine spemni za drugu polusezonu: Cilj zadržati prvo mjesto

Rukometaši Drine spemni za drugu polusezonu: Cilj zadržati prvo mjesto

IMG fa044d5eda1fb8a9167511ce7ecfb782 V

 

Zvornički rukometaši ovog vikenda nastavlju drugi dio polusezone, a ambicije su im da zadrže prvo mjesto na tabeli Prve lige Republike Srpske i već u susretu sa ekipom Sloga 2 iz Doboja pokažu da im je tu i mjesto.

centar logo 1 1

 – Poznato je da smo prvi dio sezone završili na vrhu tabele zajedno sa ekipom Jedinstva, ali moram istaći da i ekipe iza nas ne zaostaju mnogo, razlika je u nekoliko bodova i očekuje nas zanimljiv drugi dio sezone. Mi ćemo učiniti sve da osvojimo prvo mjesto i našem gradu donesemo titulu prvaka, ali put do toga je dug i težak. Što se tiče igračkog kadra, mi smo ostali bez Miljana Vukojičića koji je otišao za Višegrad, povrijedio nam se golman Govedarica, a kapitenu Spasojeviću još nije istekla suspenzija. Ne volim da ističem pojedince, jer je ovo kolektivni sport, ali ću ovom prilikom reći da je odlazak Vukojičića zaista veliki gubitak, a za mene lično to je najbolji srednji bek lige već dugo i svakako da bih više volio da ga imam u rosteru – rekao je trener Aleksandar Golubović.

IMG 57d346d6974954eee3151166e29ad7ef V

On je dodao da je u posljednjim danima prelaznog roka uprava napravila ozbiljan posao i angažovala igrača koji već dugo igra Premijer ligu i to na visokom nivou.

 – Iz ekipe Slavije dolazi nam Miloš Tešanović i to je veliki plus za nas, siguran sam da njegovi kvaliteti značajno doprinijeti igri mog tima. Pored Tešanovića, iz Čelika iz Zenice angažovali smo desno krilo Admira Kišića, koji takođe ima premijerligaško iskustvo, igrao je za Konjuh iz Živinica, a radom na pripremama je pokazao da će dosta pomoći ekipi. Uprava je imala pregovore sa još jednim sjajnim igračem koji je pristao da pojača naš klub, ali u međuvremenu došlo je do nekih neslaganja i put ga je odveo na drugu stranu – rekao je Golubović i ponovio da im je cilj da budu prvi na kraju sezone.

zo zi 1

 – Želimo da gradu donesemo Premijer ligu, da se onda svi angažujemo i napravimo jednu ekipu koja bi bila stabilan premijerligaš – zaključio je Golubović.

(infobirac.net)