АКТУЕЛНОЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

Расвијетљено 18 кривичних дјела „Тешка крађа“ почињених на подручју ПУ Зворник – слободе лишена два лица из Зворника и Лопара

HAPSENJE281220211

 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник радећи на расвјетљавању кривичних дјела „Тешка крађа“ из члана 226. Кривичног законика Републике Срспке, почињених на територији коју оперативно покрива ова Управа, пронашли су и лишили слободе два лица која се сумњиче да су починила наведена кривична дјела, саопштили су из ПУ Зворник.

 – Ради се о лицима иницијала Б.Н. из Лопара и Д.Ј. из Зворника која се сумњиче да су у првој половини текуће године починила више кривичних дјела „Тешка крађа“ на територији града Зворника и општине Шековићи, отуђивши из приватних кућа и станова новац, накит, оружје, једно моторно возило, разне уређаје и алате. Лица су криминалистички обрађена, а лице Д.Ј. је уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, гдје му је од стране Основног суда Зворник одређен притвор – наводе из ПУ Зворник.

viber slika 2024 06 21 18 53 44 056 1 1

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *