АКТУЕЛНОСРЕБРЕНИЦА

ПУ Зворник предузима појачане мјере безбједности поводом комеморације у Сребреници која се обиљежава 11. јула у Поточарима

viber slika 2024 03 12 12 22 24 338

 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник предузимају све потребне мјере и радње како би „Марш mира 2024“ и комеморативни скуп „Сребреница 2024“ протекао мирно и мирно и без инцидената, навели су из ПУ Зворник.

 – Министарство унутрашњих послова Републике Српске као носилац активности обазбјеђења скупа, има добру сарадњу са свим безбједносним субјектима који су укључени у обезбјеђење скупа у Поточарима. Како би „Марш мира 2024“ и комеморативни скуп „Сребреница 2024“ протекли мирно и достојанствено, позивамо грађане, учеснике и организаторе да одговорним понашањем у потпуности допринесу провођењу самог циља окупљања. Апелујемо да не угрожавају своју безбједност и безбједност других грађана, те да поштују наредбе полицијских службеника на терену и да се понашају у складу са законским прописима. Поред тога, савјетујемо грађане да користе алтернативне путне правце, с циљем што бољег и ефикаснијег одвијања саобраћаја, јер се очекује појачана фреквенција аутобуса и путничких аутомобила којима долазе делегације и учесници комеморације – саопштили су из ПУ Зворник.

viber slika 2024 06 21 18 53 44 056 1 1

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *