АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

На турниру у малом фудбалу „Микела 2024“ у Трновици код Зворника учествује 31 екипа – кренула завршница

 

У Трновици код Зворника вечерас се играју мечеви осмине финала Меморијалног турнира у малом фудбалу „Микела 2024“, а ове године пријављена је 31 екипа. Трудећи се да сваке године подигну квалитет турнира, организаторима стижу похвале са свих страна.

 – Кажу нам да смо мало мјесто великог срца. Село Трновица код Зворника постало је препознатљиво због Меморијалног турнира у малом фудбалу „Мирослав Текић Микела“. То је једна занимљива, тужна прича која каже да другари нису дали да се заборави сјећање на трагично страдалог другара. Прича је почела 2018. године. Много времена, труда, жеље, воље и знања показали су ови момци и научили како да се изборе са екипама, спонзорима, улагањем у инфраструктуру, односно у једно културно спортско дружење – наводе организатори.

Ове године похвале стижу са свих страна, а турнир је, кажу, постао препознатљив широм Републике Српске.

 – Ове године имали смо чак 31 екипу. То нас чини посебно поносним. Желимо да истакнемо да нам стижу похвале и из Угљевика, Милића, Сапне, Шековића, Бијељине, Власенице и Лознице – истичу организатори Меморијалног турнира „Мирослав Текић Микела 2024“ и додају да је то најбоља позивница да погледате мечеве завршнице овог турнира.

viber slika 2024 06 21 18 53 44 056

(Инфо Бирач)  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *