АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Драган Мићић нови шеф стручног штаба ФК Дрина

FK DRINA 1

 

На данашњој прес конференцији представљен је Драган Мићић, нови шеф стручног штаба Дрине из Зворника. Ово ће њему бити други мандат на клупи Дрине са којом је прије девет година ушао у Премијер лигу Бих, а у досадашњој каријери тренирао је Слогу из Горњег Црњелова, Звијезду 09, Лозницу и кадетску репрезентацију Србије. 

На представљању је речено да је Мићић потписао двогодишњи уговор, а он се захвалио управи на указаном повјерењу.

– Долазим у познату средину и сигуран сам да ФК Дрина може много више и то је мој задатак. Очекује нас тешка сезона, али сматрам да то ова екипа може да изнесе – рекао је Мићић. 

Јеленко Васић, председник УО ФК Дрина рекао је да су планови за наредни период јачање организационе структуре, сређивање инфраструктуре на краткорочном и дугорочном плану те израда заслужних и сезонских улазница.

– Од тренутка преузимања функције предсједника клуба па до овог тренутка забиљежен је напредак у организационом смислу. У нареднм данима управни одбор ће донијети низ правилника који ће регулисати организацију и рад клуба. Циљ зацртан на полусезони, а то је опстанак у лиги без учешћа у баражу је остварен. Сада можемо да се посветимо припремама за наредну сезону која ће бити изузетно тешка. Из тог разлога смо довели Драгана Мићића који је већ у прошлости био у Дрини и постигао један од највећих успеха клуба, пласман у Премијер лигу. У циљу повратка угледа ФК Дрина у протеклом периоду учињено је много у савезу, а посебно међу навијачима. Све то је учињено кроз формирање нове управе и тијела које смо назвали ,,пријатељи клуба”. Циљ свих циљева је да коначно нађемо локацију и завршимо помоћни терен јер ће после тога многе ствари бити лакше. Напомињем да ћемо током паузе реконструисати свлачионице и улаз на главну трибину чије смо уређење већ почели – истакао је председник УО ФК Дрина.

Васић је најавио и скорије штампање сезонских улазница за навијаче и заслужне чланске карте за чланове.

FK DRINA

Спортски директор клуба Милан Ђокић је рекао да је циљ за следећу сезону пласман у првих пет екипа у Првој лиги Републике Српске.

– Следује нам скраћење лиге за минимум шест клубова. Акценат у формирању екипе биће повратак наших играча који су расути по разним клубовима у премијер и првим лигама. Планирамо да задржимо костур тима и уз пар појачања да направимо перспективан тим.  Извршићемо и реорганизацију омладинских селекција и у складу са тим ангажоваћемо још неколико перспективних тренера. Близу смо одлуке да у следећем првенству пробамо са јуниорима ући у омладинску премијер лигу БиХ – појаснио је Ђокић на данашњој конференцији.

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *