АКТУЕЛНОЗВОРНИКОСМАЦИ

Одржан 17. Меморијални Оф роуд рели „Мишо Благојевић“

viber slika 2024 05 19 19 17 45 991

 

Рафтинг клуб „Еко Дрина Зворник“, секција „Сафари“, под покровитељством Градске управе Зворник, организовао је 17. традиционалну спортску манифестацију Меморијални оф роуд рели „Мишо Благојевић“, популарну „Џипијаду“, на којој су се окупила 53 такмичарска возила из Србије, Републике Српске и ФБиХ.

 – Програм је почео одавањем почасти Миши Благојевићу на плацу рафтинг клуба „Еко Дрина“ Зворник на Зворничком језеру, потом је услиједио дефиле, а затим се возила траса џипијаде: Каракај, Радаковац, Шћемлија, Снагово, Црни Врх, Ораовац – истакли су организатори.

Признање за најбоље вријеме у категорији квадова добио је Алдин Карић из Глумине. 

Прво мјесто на Меморијалу „Мишо Благојевић“ освојио је Цветко Анимировић из клуба „Екстрем 4X4“ из Лознице, друго мјесто припало је такмичару из истог клуба Мику Лазићу, док је трећи био Душко Јовановић из клуба „Оф роуд 4X4“ из Брчког.

Александар Благојевић је у име организатора додијелио и награде за најмлађе учеснике, а то су Михајло Видовић и Филип Ћетковић, те клубу са највише самураја „20w50“ из Тзле, као и посебно признање за екипу „Авантуриста“ из АК „Гас“ из Брчког.

Признање за најупорнију екипу је отишло  у руке чланова клуба „4X4“ из Коњуха.

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *