АКТУЕЛНОБОРИЛАЧКИ СПОРТОВИЗВОРНИКСПОРТСПОРТ

Стефан Радивојевић првак БиХ у категорији кадета

viber slika 2024 05 13 10 03 02 861

 

На Првенству БиХ за кадете чланови Џудо клуба „Соколови“ подијелили су треће мјесто са још два клуба у укупном пласману, а Стефан Радивојевић је освојио прво мјесто.

 – Наш клуб је још једном показао да је у самом врху овог најтрофејнијег олимпијског спорта у БиХ. Подијелили смо трећу позицију са још два клуба у конкуренцији преко 100 клубова колико их егзистира у БиХ – навели су из клуба.

Медаље, које су уједно и пласман на балканско првенство, су остварили: Стефан Радивојевић прво мјесто, Никола Радивојевић и Николина Јасиковац друго мјесто, а Данијела Кајтазовић, Марија Дукић и Павле Гурдељевић треће мјесто – саопштили су из клуба.

1 724x1024 1

Стефан је до златне медаље дошао након четири кола.

 – У првом је био слободан док је у наредна три побиједио такмичаре из Жепча, Бихаћа и Травника. Остаје жал за изгубљена два финала и планирана три злата за наш клуб. Међутим, ако погледамо све потешкоће са којима смо се сусрели у посљедњих мјесец дана и низом повреда које су нас задесиле, овај резултат је фантастичан – навели су из клуба.

Исти дан је одржано и Првенство БиХ за млађе пионире гдје су наступила два члана „Соколова“ Николином Савић и Његошем Сејменовићем, који су освојили двије бронзане медаље, те тако изборили пласман на балканско првенство у овом узрасту.

Са такмичарима су били тренери Игор Кикић, Дане Пепић и Рајко Мирковић.

 – Сљедећи викенд учествујемо на БиХ првенству за јуниоре и старије пионире у Травнику – навели су из клуба.

20240331110835 IMG 1398
Ресторан „Обреновац“ Зворник!

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *