АКТУЕЛНОЗВОРНИКСЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сервисне информације 23.4.2024.

zvornik magla

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, забиљежена су два кривична дјела, у Зворнику и Сребреници, те један случај нарушавања јавног реда и мира у Власеници. 

У истом периоду, није било евидентираних саобраћајних незгода.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођена су два дјечака.

Припадници Службе професионалне ватрогасно-спасилачке јединице из Зворника имали су мирну ноћ.

437172730 868150855334114 3091644425656447811 n
Vaš Shooter -Zvornik!

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Братунац данас се изводе радови у Скеланима, на трафостаници „Дуванска-трафо2“, па ће без струје у терминима од 08 до 15 и од 19 до 20 часова бити зграде око семафора, нова зграда „Ђак“, зграда стара Дуванска.

На подручју ТЈ Зворник и ТЈ Власеница данас неће бити планираних искључења електричне енергије.

 – Према прикупљеним информацијама, саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија по сувим коловозима. На  дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне, а на путевима са санационим радовима, на измијењен режим вожње и обавезно поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Свим учесницима у саобраћају  савјетујемо да буду максимално опрезни и да поштују саобраћајне прописе – саопштено је из АМС РС.

beoprom 1

У Републици Српској и ФБиХ данас ће током дана биће топлије, уз постепено наоблачење од југа и запада које доноси повремену кишу и пљускове са грмљавином.

На сјеверу ће бити најтоплије уз сунчане периоде, а тек касније послије подне и увече нестабилно уз пљускове са грмљавином. Понегдје су могући и јачи локални пљускови, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутрос је сунчано и мало топлије, а слабог мраза има само још понегдје у вишим предјелима.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, крајем дана умјерен, понегдје на сјеверу и јак, сјеверозападни.

Јутарња температура износи од два до шест степени Целзијусових, на југу до девет, у вишим предјелима од минус један, а максимална дневна ће бити од 12 на крајњем западу до 22 на сјеверу, у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

viber image 2023 08 03 08 37 55 736

Инфо Бирач

ФОТО: Илустрација – Инфо Бирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *