АКТУЕЛНОЗВОРНИКСЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сервисне информације 22.4.2024.

jezero 1

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, евидентирана су три кривична дјела, два на подручју ПС Козлук, а једно у Братунцу, те четири случаја нарушавања јавног реда и мира, у Зворнику, Братунцу, Козлуку и Сребреници.

У истом периоду, једно лице у Зворнику је због вожње под дејством алкохола лишено слободе до отрежњења.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођен је један дјечак.

Припадници Службе професионалне ватрогасно-спасилачке јединице из Зворника имали су мирну ноћ.

437122928 866009415548258 4039487677700828681 n
Vaš Shooter -Zvornik!

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Зворник данас се изводе радови на далеководу „Узовница“, те ће без електричне енергије у периоду од 08 до 15 часова бити трафо-подручја Јошаница Брдо, Султановићи, Јошаница Поток, Кадрићи, Ћамлија, Планина, Самари, Срп. Снагово 1-нова, Срп. Снагово 1, Мехмедићи, Маричићи, Косовача, Церик, Срп. Снагово 2-Борићи, Рашидов Хан, Перуника, Бајрићи, Сефићи, Буљубашићи, Узовница, Мочила и Јошаница Стара.

На подручју ТЈ Братунац данас се изводе радови у Скеланима, на трафостаници „Дунавска-трафо1“, па ће без струје у терминима од 08 до 15 и од 19 до 20 часова бити Маркет „Тропик“, дио улице Светог Саве, Петровданска, куће око ДЗ, угао Косовске и Св. Саве, те дио Занатског центра.

На подручју ТЈ Власеница данас неће бити планираних искључења електричне енергије.

 – На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија без застоја и дужих задржавања, осим на мјестима гдје се изводе радови.На дионицама које пролазе кроз усјеке, упозоравамо на опасност од ситнијих одрона. Апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду максимално опрезни и да поштују саобраћајне прописе – саопштено је из АМС РС.

beoprom 1

У Републици Српској и ФБиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме уз сунчане периоде, на југу сунчаније, док на западу понегдје може бити слабе кише.

Јутрос је хладније и умјерено до претежно облачно, у вишим предјелима уз мраз, а слаб мраз је могућ и понегдје у нижим предјелима, док је око ријека и по котлинама понегдје могућа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече и у ноћи очекује се наоблачење у свим предјелима, уз умјерен до јак вјетар.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, крајем дана умјерен, понегдје и јак, источни.

Јутарња температура ваздуха се креће у интервалу од минус два до четири, на југу до седам, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових, а дневна ће бити од 12 до 17, у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

viber image 2023 08 03 08 37 55 736

Инфо Бирач

ФОТО: Илустрација – Инфо Бирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *