АКТУЕЛНОБРАТУНАЦВЛАСЕНИЦАЗВОРНИК

Бициклисти јуче прошли кроз Братунац, на циљу у Власеници најбржи Давид Тонеати

437517774 401818596108585 4614347136132362231 n

 

Нако старта друге етапе бициклистичке трке Бањалука-Београд из Зворника, бициклисти су возили до Братунца, потом до Шековића и Власенице, гдје је на циљ први стигао Давид Тонеати.

Власеничани су по шести пут домаћини једне од етапа ове трке, а носе епитет најбољих домаћина, пише портал Власеница24.инфо.

Ове године бициклисти и суграђани су уживали на терену Трга српских бораца, дан је био пријатан и за бициклисте и за присутне, тако да је био велики ужитак пратити ово дешавање.

Првак овог дијела трке је Давид Тонеати (Астана), друго мјесто је освојио Никифорос Арванитоу (Новаспор тим), док је треће мјесто припало Самуелу Ковачу (Дукла).

viber slika 2024 04 05 13 12 31 063 1 1 1

 – Ова, друга етапа трке, била је изузетно динамична, тренуци су одлучили о томе ко носи титулу најбољег. Ову етапу је красила акција и неизвјесност. Десило се то некакво „гурање“ међу такмичарима, арбитри су донијели одлуку захваљујући свом искуству и раду, трка је прошла у најбољем реду и наставља се сутра. Захваљујем се свим начелницима општина кроз које смо прошли, а нарочито господину Краљевићу, јер смо навикли да се у Власеници сви добро осјећамо, а и Власеничани својим гостопримством то и показују – изјавио је директор Трке Владимир Куваља напомињући да су бициклисти отпутовали у правцу Вишеграда јер се сутра вози нова етапа.

С обзиром на то да се данас вози етапа и на Јахорини, у свијету бициклизма ово је један од највећих изазова овог спорта на међународном нивоу.

(Извор: власеница24.инфо)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *