АКТУЕЛНОЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

У Зворнику лице лишено слободе због кривичног дјела ,,Изазивање пожара“ – Сумњичи се да је изазвало велики пожар у Горњим Грбавцима

policija rs banjaluka 05 scaled 1

 

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник су 17.04.2024. године лишили слободе лице М.В. из Зворника због постојања основа сумње да извршило кривично дјело „Изазивање пожара“.

Полицијској станици Зворник је 31.03.2024. године пријављен пожар у мјесту Горњи Грбавци, град Зворник, којим је обухваћена шума, те да постоји опасност ширења истог на стамбене објекте. На лице мјеста су са полицијским службеницима изашли припадници Професионалне ватрогасно-спасилачке јединице Зворник који су пожар локализовали наредни дан када је и извршен увиђај.

viber image 2023 10 10 14 40 41 208

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу.

Полицијска управа Зворник још једном апелује на све грађане да не врше спаљивање остатака корова, смећа и другог отпада унутар или у близини шумских комплекса, као и да се понашају одговорно приликом гашења цигарета и бацања опушака на и у близини мјеста гдје због неопрезниг и несавјеног понашања појединца, може доћи до неконтролисаног ширења пожара на отвореном простору који могу угрозити људске животе и имовину грађана.

ПУ Зворник

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *