AKTUELNOZVORNIKSPORTFUDBAL

Fudbaleri Drine savladali Velež iz Nevesinja – Meč obilježio evrogol Ilića

FB IMG 1712420332558

 

U 24. kolu Prve lige Republike Srpske fudbaleri Drine su savladali Velež iz Nevesinja rezultatom 3:1. Nakon ove pobjede tim iz Zvornika lakše diše, jer trenutno zauzima dvanaestu poziciju na tabeli i poslije dugo vremena nisu u zoni koja vodi u baraž. 

Na otvaranju utakmice gosti su imali neliko izglednih prilika koje nisu iskoristili, pa ih je stigla kazna za promašaje u 31. minutu. Vezista domaćih Janjić je idealno uposlio Cmiljanovića koji je izašao sam ispred Zurovca i sa desetak metara poslao loptu u mrežu. 

FB IMG 1712420371705

Oko 400 gledalaca moglo je u 40. minutu zaista da uživa u potezu i pogotku Aleksandra Ilića koji se rijetko viđa na prvoligaškim terenima. Napadač Drine je prihvatio loptu na lijevoj strani terena, prošao pored nekoliko odbrambenih igrača Veleža, a onda šutirao sa ivice šesnaesterca i gornji dalji ugao gostujućeg gola. Pogodak je uljepša golman Zurovac paradom, ali ništa nije mogao uraditi da zaustavi loptu.

Gosti u 52. minutu smanjuju na 2:1, a nakon loše reakcije odbrambenih fudbalera Drine mrežu domaćeg tima sa desetak metara je zatresao Prodanović.

Od 59. minuta gosti su igrali sa igračem manje, jer je zbog psovanja sudije direktan crveni karton dobio Darko Repović.

Domaći sastav je brojčanu prednost iskoristio u 63. minutu, kada je nakon asistencije Janjića sam ispred Zurovca izašao Krstin i matirao gostujućeg čuvara mreže.

FB IMG 1712420350702

Fudbaleri Drine sa 30 osvojenih bodova zauzimaju 12. poziciju na tabeli, a u narednom kolu gostuju ekipi Romanije na Palama. 

InfoBirač

 

 

2 thoughts on “Fudbaleri Drine savladali Velež iz Nevesinja – Meč obilježio evrogol Ilića

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *