АКТУЕЛНОЗВОРНИКОСТАЛИ СПОРТОВИСПОРТ

Футсалери Јанг Бојса поражени у Дервенти – Одлука о полуфиналисти плеј-офа пада у Зворнику

20240310 201934 1

 

Футсалери Јанг Бојса поражени су на гостовању у Дервенти, у другом мечу четвртфинала плеј-офа за првака Републике Српске резултатом 6:5. Зворничани су и на овом мечу наступили у ослабљеном саставу, јер нису могли да рачунају на услуге Васића, Марковића, Радића и Ћулума, али и поред тога били су веома близу брејка и проласка у наредну рунду такмичења. 

Дервента већ у првој минути преко Травара долази до водства. У 10. минути на 2:0 повећава Пиваш, а преко Дуспаре у 17. минути домаћи стижу до трећег гола, што је и био резултат првог дијела.

У настваку боље гости отварају сусрет и преко Благојевића и Ступара смањују на 3:2. Дервента до новог гола долази у 25. минути преко Ђекића. Недуго затим црвени картон добија играч Зворничана А. Андрић, што домаћи користе и преко Дуспаре стижу до 5:2 у 30. минути. Истии играч минут касни&е повећава на 6:2. Јанг бојс у 38. минита стиже до погодка преко Видовића, а у 39. Благојевић смањује на 6:4. Зворничани стижу до 6:5. У 40. минути што је био и коначан резултат. За побједу Дервенте велике заслуге има и млади голман Невен Плиснић који је одбранио деветерац у финишу сусрета.

Одлука о полуфналисти плеј-офа пашће у мајсторици која се ће играти у суботу у Зворнику, а побједник тог меча у полуфиналу ће играти против екипе Добоја.

20240331 144634
Mjesto gdje kafa prija – restoran „Obrenovac“ – Zvornik!

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *