АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Полицијски службеници у спровођењу кампање „Освjетлај образ, домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“

IMG 9a384cb38d826e3876936cf02a872292 V

 

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник су данас око 16,00 часова, нa Kисељачком путу у мјесту Трновица, град Зворник, у сарадњи са Ауто мото друштвом „Семафор“ Зворник, учествовали у спровођењу превентивне кампање Ауто мото савеза Републике Српске под називом „Освјетлај образ, домаћине! Означи трактор жутим ротационим свјетлом“.

 У склопу наведене активности, полицијски службеници су за циљну групу – возаче трактора, одржали едукативно предавање о правилима из области безбједности саобраћаја и упутили их како да на што безбједнији начин учествују у саобраћају. Представници Ауто мото друштва „Семафор“ Зворник су том приликом истима подијелили промотивни материјал: ротациона свјетла, брошуре и летке.

Циљ спровођења кампање је повећање нивоа безбједности саобраћаја кроз повећање нивоа безбједности возача трактора на јавним путевима, са акцентом на промјену негативних ставова у вези са коришћењем неопходне опреме и поштовањем свих правила из области безбједности саобраћаја.

(Извор: ПУ Зворник)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *