АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Пораз фудбалера Дрине на гостовању Жељезничару у Бањалуци – Све ријешено за седамнаест минута

434071291 914882573971663 4345577745699161483 n

 

Фудбалери Дрине поражени су у 21. колу Прве лиге Републике Српске на гостовању Жељезничару у Бањалуци резултатом 4:2. У четири прољећна кола тим из Зворника је освојио пет бодова, а оно што треба да брине навијаче је игра у првих петнаест минута меча против Жељезничара.

Домаћи тим је до вођства стигао у 7. минуту преко Керезовића, а предност домаћих дуплирао је Јевић у 14. минуту. Утакмица је практично ријешена у 17. минуту када је Блануша из једанаестерца постигао трећи погодак за Бањалучане. 

Трачак наде Дрини вратио је Крстин који је у 45. минуту смањио на 3:1.

У 85. минуту Бајић је повећао на 4:1, да би Ћулум у 90. минуту из једанаестерца поставио коначних 4:2.

Дрина је тренутно шеснаеста на табели Прве лиге Републике Српске и налази се на мјесту које води у бараж, одмах изнад зоне испадања у којој се налазе Модрича и Омарска.

viber slika 2024 03 23 10 19 20 382

Полако али сигурно Дрина иде према амбису, међутим аларм још није упаљен и сви се праве да је све у најбољем реду. До када ће Миле Лазаревић остати на клупи, да ли треба да Дрина дође у зону испадања па да управа реагује? Или ће бити да опет новинари и навијачи раде против шефа стручног штаба? Нешто се мора мијењати, јер у сриједу у госте стиже Радник, па онда слиједи гостовање Љубићу и уколико се у та два меча доживе порази, на клупу клуба из Зворника би морали довести Муриња или Клопа као спасиоце. 

Управа клуба је на потезу, али само да се не изађе са причом да неће нико други тренутно да преузме врућ кромпир. Оставка би у овом моменту била најпоштеније рјешење да се спаси оно што се спасити може. 

А можда ми само пишемо глупости и не знамо ништа, те све радимо против клуба и стручног штаба! На читаоцима и навијачима је да процијене.

Дрина је једна, Дрина се воли! 

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *