АКТУЕЛНОМИЛИЋИЦРНА ХРОНИКА

Милићи: Лишено слободе лице због КД „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“

milici 1

 

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су 15.03.2024. године, лишили слободе лице иницијала Д.М. из Милића због основа сумње да је починило кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“, саопштено је из ПУ Зворник.

 – Истог дана, око 19,00 часова полицијски службеници су током редовних послова и задатака дошли до сазнања да се у једној улици у Милићима налази лице које посједује хладно оружје. Поступајући по наведеном, полицијски службеници су наведеном лицу издали упозорење, а потом и наређење да одложи хладно оружје о које се исто оглушило. Због пружања активног отпора од стране лица Д.М., полицијски службеници су ради заштите личне безбједности и безбједности других лица, испалили метак упозорења. Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су извршили увиђај на лицу мјеста . наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву Подручна канцеларија Власеница, који је наложио да се након документовања догађаја тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

viber slika 2024 03 05 20 02 23 171 1

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *