АКТУЕЛНОЗВОРНИКОСТАЛИ СПОРТОВИСПОРТ

Рукометаши Дрине побједом отворили прољећни дио сезоне – Пет појачања стигло у клуб

rukometasi

 

Рукометаши Дрине савладали су у првом прољећном колу екипу  ОРК Бањалука резултатом 29:26 и тако стигли до четврте првенствене побједе у сезони.

Најефикаснији у Дрини био је Лугавић са 9 погодака, Башић 6, Чамџић 5, Видаковић 4, Поповић 2, Мирковић, Мијатовић и Томић по један. 

beoprom 2 300x235 1

У току зимске паузе екипу Дрине је напустио Огњен Маркановић, а у тим је стигло пет нових играча. Дошли су Мирослав Мирковић, Немања Михајловић, Недим Чамџић, Стефан Мијатовић и Аднан Бечић.

– Прва утакмица у другом дијелу била је против младе и полетне екипе  ОРК Бања Лука коју са клупе предводи искусни тренер Бојан Унчанин. Знали смо да ће бити тешко, али су моји момци максималним залагањем успјели доћи до заслужених бодова. комплетну утакмицу били смо у предности, али момци из Бања Луке дисали су нам за врат, у неким моментима се и враћали у резултатски егал, али имали смо довољно стрпљења и знања да бодови остану у Зворнику. Оно што ме посебно радује у овој побједи јесте да смо били тим, гдје су момци изгарали један за другог. Све похвале мојим момцима, следеће коло идемо у Сарајево да се боримо за нове бодове. Хвала публици на подршци и хвала нашим ветеранима који редовно прате утакмице и сигурно дају ветар у леђа овој младој екипи са пар искусних вукова – рекао је тренер Дрине Александар Голубовић.

Управа и играчи Дрине посебно су се захвалили новинару Драги Гајићу који је редован на њиховим утакмицама и који је подијелио неколико примјерака своје књиге ,,Спорт у Зворнику 2020-2023.“ младим рукоометашима.

ИнфоБирач

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *