АКТУЕЛНОСРЕБРЕНИЦА

Грујичић изгубио подршку СНСД-а, у трку за начелника иде као независни кандидат

грујичи

 

Актуелни начелник општине Сребреница Младен Грујичић данас је организовао скуп подршке на којем је, пред 50 присутних, најавио да се трећи пут кандидује за начелника ове општине, али овога пута као независни кандидат, пише Срна, а преносе Независне.

Он је данас, позвао српско бирачко тијело, политичке партије, организације проистекле из рата и све који имају утицај да подрже његову кандидатуру и покажу, како је навео, одговорност и српско јединство.

Према његовим ријечима, нема озбиљних кандидата са искуством неопходним за обављање дужности начелника општине Сребреница и да је због тога одлучио да се поново кандидује.

Грујичић је као члан најјаче српске странке у Сребреници СНСД-а, али и као заједнички кандидат свих осталих српских политичких партија у овом мјесту, за начелника изабран 2016. године, а затим и на поновљеним изборима за ову општину, одржаним 21. фебруара 2021. године.

Он сада нема подршку сребреничког СНСД-а, чији је предсједник Радомир Павловић рекао да је Општински одбор ове странке одлучио да њихов кандидат за начелника општине буде Милош Вучић и позвао остале српске политичке партије, удружења и борце да подрже приједлог странке, која више од двије деценије добија највеће повјерење српског бирачког тијела у Сребреници и да то буде заједнички српски кандидат за начелника ове општине.

Истовремено у Сребреници бошњачке странке одржавају састанке покушавајући да се усагласе око свог заједничког кандидата за начелника општине, али без резултата.

BILBORD galanterija i keso gradnja internet

(Извор: Независне)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *