АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Фудбалери Дрине почели припреме за нову сезону – Јеленко Васић нови предсједник, скупштина клуба до краја мјесеца

20230712 180345 1024x669 1 800x445 1

 

Фудбалери Дрине почели су припреми за прољећни дио сезоне у Првој лиги Републике Српске у коме ће тим из Зворника покушати што прије да стигне до опстанка. Зворничани тренутно заузимају тринаесту позицију на табели са само једним бодом више од Љубића који заузима позицију која води у бараж.

Игре у јесењем дијелу сезоне по приниципу топло-хладно довеле су Зворничане у незгодну ситуацију пред други дио сезоне, али без обзира на то није било промјене на мјесту тренера. Екипа би током припрема требала бити појачана са неколико играча, међутим уколико буде промашаја са појачањима као на почетку сезоне неко ће морати да сноси одговорност.

Привремена управа би данас требала одредити тачан датум скупштине клуба накој којој ће бити изабрана управа и предсједник. Готово извјесно да ће предсједник клуба бити Јеленко Васић који већ једном био предсједник Дрине  и човјек који је много пута до сада помагао клубу из Зворника. Још увијек се не зна ко ће бити његови најближи сарадници, али се зна да ће функцију спортског директора обављати неко од бивших фудбалера Дрине, иако је било и приједлога да се на то мјесто доведе неко из Лознице. 

viber slika 2024 01 18 00 27 17 579

Надамо се да ће Дрина коначно стати на здраве ноге и да ће се знати шта ко ради у клубу, односно да се тренер бави искључиво тренерским послом, предсједник и управа поврате пољуљани углед клуба, а фудбалери својим добрим играма врате публику на трибине. 

И на крају све који се надају да ће стадион Дрине бити измјештен из Зворника морамо да разочарамо и да кажемо да се то неће десити и не само то него би у Зворнику могао послије дуго времена могао бити урађен и помоћни терен. Ова идеја ће вјероватно бити презентована на скупштини клуба, а то би сигурно подигло квалитет рада млађих категорија и омогућило пуно бољи рад првог тима.

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *