АКТУЕЛНОЗВОРНИККОШАРКАСПОРТ

Зворнички кошаркашки бисер Милица Драгичевић на окупљању сениорске репрезентације Србије!

image

 

Зворнички кошаркашки бисер Милица Драгичевић нашла се на списку Марине Маљковић за окупљање сениорске женске репрезентације Србије, а прозивка је заказана данас у Београду.

Након наступа у пионирској репрезентацији БиХ и кадетаској репрезентацији Србије, позив у најбољу српску селекцију је најбољи показатељ о каквом таленту се ради. Кошаркашица Црвене Звезде наредног мјесеца ће напунити 17 година и биће једна од најмлађих на окупљању.

viber image 2022 01 24 11 58 59 608 1536x864 2
Samouslužna autopraonica Korund – Milići!

– Осјећај је фантастичан и ова 2024. година није могла боље почети за мене. Позив у сениорску репрезентацију ће ми дати додатни мотив да у наредном периоду још боље радим. Због повреде у финишу јесењег дијела сезоне нећу моћи да тренирам, али ћу са репрезентацијом провести неколико дана. Упознаћу се са осталим репрезентативкама и системом рада Марине Маљковић, а надам се да ћу на наредном окупљању бити потпуно спремна и тренирати – рекла је кратко Милица Драгичевић.

Надамо се да ће Милицу ове године заобићи повреде, те да ће пружати сјајне партије у дресу Црвене Звезде и репрезентације Србије.

ИнфоБирач

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *