АКТУЕЛНОЗВОРНИККОШАРКАСПОРТ

Пројектни студио ,,Мотика“ наставио сарадњу са успјешним младим спортистима – Поклони и стипендија за кошаркашицу Милицу Драгичевић

20240101 1531160

 

Пројектни студио ,,Мотика“ из Зворника наставио је сарадњу са успјешним спортистима из нашег града, а данас је власник ове успјешне фирме Новица Мотика уприличио пријем за младу кошаркашицу Милицу Драгичевић.

У разговору са кошаркашицом Црвене Звезде и репрезентације Србије, Мотика је истакао своју спремност да увијек помогне успјешним младим спортистима као што је то чинио пуно пута у посљедњих неколико година.

– Са великим задовољством помажем младим и успјешним спортистима и кроз разговор с њима сазнам њихове планове за будућност. Данас сам уприличио пријем за Милицу Драгичевић која је сигурно будућност српске женске кошарке и то ће вријеме показати. Активно сам се бавио рукометом и играо за Дрину, па знам колико младим спортистима значи овако нешто – рекао је Мотика.

image

Кошаркашица Милица Драгичевић је играјући за Бановиће показала да је велики потенцијал, а онда преласком у Црвену Звезду и играма за кадетску репрезентацију Србије показала о каквом таленту се ради.

– Преласком у Црвену Звезду направила сам прави потез и пуно сам напредовала у овој полусезони. Тренутно заузимамо друго мјесто на табели и веома сам задовољна својим учинком. Љетос сам играла за кадетску репрезентацију Србије на Европском првенству и оствариле смо пласман у четвртфинале, а то је за мене било једно ново искуство. Знам свој циљ и учинићу све како би са Звездом и Србијом остварила нове успјехе. Желим да се завхалим Новици Мотики на пријему и ријечима подршке које је упутио. Та подршка значи пуно више од новчане и данас су ријетки људи који то схватају. Надам се да ћу у будућности наставити са добрим играма и тако се на најбољи начин захвалити на овим поклонима – закључила је Милица Драгичевић.

Током неколико посљедњих година Пројектни студио ,,Мотика“ је помагао рукометашима, боксерима, теквондоистима који су оствариле велике успјехе за свој град Зворник и Републику Српску.

ИнфоБирач

One thought on “Пројектни студио ,,Мотика“ наставио сарадњу са успјешним младим спортистима – Поклони и стипендија за кошаркашицу Милицу Драгичевић

Comments are closed.