АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Скупштина града Зворника: Недјељом радно вријеме трговинских и занатско-предузетничких радњи продужено до 18 часова

skupstina

 

Одборници Скупштине града Зворника усвојили су одлуку по којој ће радно вријеме свих трговинских и занастско-предузетничких радњи недјељом бити продужено до 18 часова.

У образложењу ове одлуке градоначелник Зворника Бојан Ивановић је истакао да су бројни разлози који су условили доношење ове одлуке.

 – Први је долазак великих трговинских ланаца којих раније било овдје и отварања тржног центра. То нам даје предуслов да Зворник постане један трговински центар у који ће долазити људи из околних градова и општина и ту трошити свој новац. Након одлуке да радње раде недјељом до 12 већина нашег становништва је викендом куповала у Тузли или у градовима Србије чиме су наши трговци губили значајна средства – рекао је Ивановић.

Овом одлуком радно вријеме недјељом ће бити у периоду од 06 до 18 часова.

Одлука ступа на снагу осам дана од дана доношења.

viber image 2023 12 04 18 14 36 391

(Инфо Бирач)

One thought on “Скупштина града Зворника: Недјељом радно вријеме трговинских и занатско-предузетничких радњи продужено до 18 часова

  • Udri po sirotinji,treba ih do 21h ostavljati da rade malo je do 18h.A ti sto si glaso do 18 valja ti umirati,neces ziviti ko Gavran sigurno!!!J…. Te onaj ciji si,radis do 15h a vikend provodio u bolnici na infuziji da 18h pa ne stigo u shoping cetar da potrosis marke,jer svakako ne ostaju u Zvorniku.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *