АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Зворник: Због празника сутра радно вријеме до 15 часова за трговине, бутике, фризере, радње за поправку возила, услужне дјелатности…

stanogradnja

 

У складу сa Законом о празницима Републике Српске, 21. новембар 2023. године (уторак), Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у Босни и Херцеговини, је републички празник и нерадни  дан, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе у Влади Републике Српске.

Сутра до 15.00 часова могу да раде продајни објекти претежно прехрамбене робе, киосци за продају штампе, бутици, продавнице цвијећа, фризери и услужне дјелатности, радионице одржавања и поправке моторних возила. Ова Одлука се не односи на угоститељске објекте, који могу да раде у радном времену за радне дане утврђеним Одлуком о одређивању радног времена угоститељских објеката на подручју града Зворника.

Према Одлуци о радном времену у дане републичких празника Града Зворника дужне су да раде здравствене установе, апотеке и предузећа за снабдијевање водом, као и електричном енергијом, превоз путника, предузећа за одржавање путева и ватрогасна јединица. У овим предузећима, установама и организацијама обавезно је организовање рада и дежурства у обиму потребном за функционисање њихове основне дјелатности и за пружање неопходних услуга грађанима.

404522554 765640888918445 6679329972014191365 n
Vaš Shooter – Zvornik!

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *