АКТУЕЛНОКОШАРКАСПОРТСПОРТЦРНА ХРОНИКА

Звездина делегација претучена у Задру!

116544

 

Чланови делегације КК Црвена звезда нападнути су у Задру пред меч седмог кола АБА лиге.

Тим поводом се огласио тим са Малог Калемегдана те саопштио да је ријеч о два одвојена инцидента.

– Нападнути су, без икаквог разлога, члан УО нашег клуба, заједно са још једним пријатељем клуба са којим је био друштву, као и два члана новинарске екипе која је са делегацијом КК Црвена звезда стигла из Барселоне. Сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени, и том приликом доживјели озбиљне повреде. Као клуб захтијевамо хитну реакцију надлежних органа, на првом мјесту хрватске полиције и служби безбједности као и привођење нападача, јер је просто невјероватно да се нападају људи који су у Задар стигли као дио делегације нашег клуба, који нису имали никаква обиљежја нашег клуба на себи, нити су на било који начин провоцирали било кога – саопштили су из београдског клуба.

400734531 758618482954019 2115551176272397437 n
Vaš Shooter – Zvornik!

Посебно је симптоматично, додали су у саопштењу, да Звезда као клуб из Београда већ има информације да оба напада повезује иста особа (возач таксија) који је са аеродрома превозио и новинарску екипу, и члана њиховог Управног одбора.

– Због свега наведеног, а могуће и као посљедица отвореног писма навијача Задра које је потпуно непотребно подигло тензију, као и свега што се дешава током суботе у Задру, КК Црвена звезда и званично је затражио да се утакмица у недјељу игра без присуства публике – јер нам увертира од суботе, када је без икаквог разлога почео својеврсни лов на људе из делегације нашег клуба, наговјештава да услови за одигравање утакмице неће бити регуларни – закључили су из КК Црвена звезда.

beoprom

(Извор: РТРС)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *