АКТУЕЛНОАЛУМИНАЗВОРНИК

Посјета ученика Техничког школског центра компанији „Алумина“

Ucenici u Elektro radionici

 

Ученици трећег и четвртог  разреда који се школују за занимања техничар ЦНЦ технологије,  техничар елетроенергетике и техничар рачунарства и програмирања у Техничком школском центру Зворник, посјетили су, током ове седмице,  компанију „Алумина“.

Према ријечима директора ТШЦ Горана Грујића, у оквиру „Пројекат недјеље“, који се у овом полугодишту реализује од 30. октобра до 3. новембра, ученици су, заједно са својим наставницима,  били у прилици да се упознају са процесима рада у компанији „Алумина“, а из сфере њихових занимања.

 – Захваљујемо се менаџменту „Алумине“ који је омогућио ову посјету, која је  веома значајна за наше ученике – рекао је Грујић, напомињући да ТШЦ има и друге облике сарадње са „Алумином“. 

У највећем зворничком колективу, средњошколци из Каракаја, разумљиво, највише су се задржали у Машинској и Електро радионици, а посјетили су и рачунарски центар и друге погоне ове фабрике.

Иначе, компанија „Алумина“ има вишегодишњу успјешну сарадњу са Техничким школским центром. Ученици ове школе, прије свега занатских занимања,  обављају и практичну наставу у овој фабрици, а они најбољи, након завршеног школовања, прво запослење су управо добили у „Алумини“. 

Korisna znanja o radu CNC masine

(Служба за односе са јавношћу „Алумине“)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *