АКТУЕЛНОЦРНА ХРОНИКАШЕКОВИЋИ

Шековићи: Два лица лишена слободе због наношења тјелесних повреда и угрожавања сигурности

poli 3 sa zigom 1 3 800x445 1

 

Полицијски службеници Полицијске станице Шековићи лишили су слободе лице Ж.М. из Шековића због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Угрожавање сигурности“ и лице Д.С. из Зворника због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Тјелесна повреда“, саопштено је из ПУ Зворник.

 – Полицијској станици Шековићи, истог дана, 27.10.2023. године, око 00,15 часова, је пријављено да је испред пекаре у Шековићима, дошло до туче више лица. Поступајући по наведеној пријави полицијски службеници су утврдили да је лице Ж.А. код лица Д.С. и радника пекаре изазвало осјећај страха по тјелесни интегритет и узнемиреност, након чега је лице Д.С. физички напало лице Ж.М. Ради указивања љекарске помоћи лице Ж.М. је превезено у Јавну здравствену установу Дом здравља Шековићи, а потом у ЈЗУ Болница Зворник, гдје се дежурни доктор није изјаснио о степену повреда – стоји у саопштењу.

На лицу мјеста извршен је увиђај, а о свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву Подручна канцеларија Власеница. Слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу против наведених лица.

djak
Đak sport – Zvornik!

(Инфо Бирач)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *