АКТУЕЛНОЗВОРНИКСПОРТФУДБАЛ

Градоначелник Бојан Ивановић: Радна група у Дрини је прелазно рјешење, уколико је било малверзација у клубу одговорни ће бити процесуирани

bojan ivanovic

 

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић одмах је реаговао на писање нашег портала и у телефонском разговору истакао да нико не бјежи од истраге о раду фудбалског клуба Дрина у посљедњих десетак година и да уколико буду постојале индиције за било какве малверзације неће бити заштићених.

– Одговорно тврдим да ће уколико буде утврђена било каква малверзација одговорни у Дрини бити процесуирани и заштићених неће бити. Од почетка сљедеће седмице укључићу се у рад радне групе како би сви проблеми били превазиђени и клуб нормално функционисао. Договорили смо сарадњу са Звијездом 09, па ће неколико њихових играча појачати редове Дрине на позицијама које су дефицитарне и за које спортски сектор одлучи да су потребни. Бивши предсједник клуба је вратио печат и ни су ,,развлаштени“ што се тиче управљања клубом. Планирано је да се најдаље у наредна два мјесеца састане скупштина која ће именовати нову управу и предсједника – истакао је Ивановић.

Градоначелник Зворника је истакао да је у интересу свих да Дрина буде на стабилним ногама и да клуб у наредном периоду буде стабилан прволигаш.

ИнфоБирач