АКТУЕЛНОБОРИЛАЧКИ СПОРТОВИЗВОРНИКСПОРТСПОРТ

Теквондоисткиња Марија Јокић златна на Европском клупском првенству у Софији

Теквондоисткиња Марија Јокић златна на Европском клупском првенству у Софији

viber image 2023 04 28 21 22 30 979

 

Теквондоисткиња „Зворника“ Марија Јокић освојила је златну медаљу на Европском клупском првенству које се одржало у Софији и тако остварила један од највећих резултата за овај клуб.

Јокићева, која се налази на 5. мјесту европске ранг листе, је била први носилац због чега је била слободна у првом колу. Она је до златне медаље дошла побједама у четвртфиналу против представнице Грчке и репрезентативке Србије резултатом 2:0. У финалној борби која је била изузетно узбудљива, такмичарка ТКДК „Зворник“ је славила са 2:1 против представнице Турске. 

Након 5. мјеста на Свјетском јуниорском првенству и Европском првенству до 21 године, ово је још један велики резултат за такмичарку „Зворника“, коју већ 11. маја очекују Мултиевропске игре у Сарајаву, а највеће такмичење ове сеозне на коме ће Јокићева наступити је Европско првенство за јуниоре у Талину крајем августа.

viber image 2023 03 21 19 53 44 588

(Инфо Бирач)

ФОТО: Уступљене фотографије

Преузимање дијелова текста или текста у цјелини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.infobirac.net