АКТУЕЛНОЗВОРНИКСЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сервисне информације 16.2.2023.

Сервисне информације 16.2.2023.

grobnice februar 2023.

 

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, у протекла 24 часа забиљежено је једно кривично дјело на подручју ПС Козлук, један случај нарушавања јавног реда и мира у Милићима, те четири саобраћајне незгоде, у Дивичу и Осмацима, када је по једно лице повријеђено, Каракају и Милићима, када је причињена материјална штета. 

У истом периоду, једно лице у Сребеници је лишено слободе до отрежњења.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ није било порођаја.

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворникa имали су мирну ноћ, а јутрос су имали интервенцију у Челопеку, гдје је у домаћинству дошло до запаљења угља у котловници.

330440236 508648804763633 4961694015239695459 n 1
Vaš Shooter – Zvornik!

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Зворник, данас се изводе радови на далеководу „Дрињача 2“, те ће потрошачи без струје бити у периоду од 09 до 15 часова.

На подручју ТЈ Власеница данас се изводе радови на далеководу „СШЦ Власеница“, па ће без електричне енергије у периоду од 10 до 14 часова бити комплетан конзум насеља Топлик и улица Дринског корпуса, а од 10,15 до 14 часова улице Светих апостола Петра и Павла, Проте Душана Бобара, Николе Билића и Гробљанска.

Радови се изводе и у општини Шековићи, на трафостаници „Тишча“, те ће без струје у периоду од 10 до 15 часова бити подручје села Тишча.

На подручју ТЈ Братунац данас неће бити планираних искључења електричне енергије.

viber image 2023 02 12 10 25 51 216 1

Саобраћај се на путевима у „Области 7“, у регији Бирач, одвија по сувим и мјеситмично влажним коловозима.

Мјестимично умјерене магле која смањује видљивост до 150 метара има на путним правцима Шепак-Зворник-Власеница и Коњевић Поље-Скелани.

– Због ниских температура, поледица је могућа на свим влажним локалитетима, посебно у вишим предјелима и преко планинских превоја. Скрећемо пажњу и на могуће одроне на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме – саопштено је из АМС РС.

beoprom

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано и још топлије него јуче, а магла ће се понегдје задржати дуже током дана уз хладније вријеме.

Јутро је на сјеверу дуж ријеке Саве претежно облачно, а у осталим предјелима претежно ведро уз слаб мраз, док је око ријека и по котлинама понегдје могућа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне на сјеверозападу ће услиједити постепено наоблачење које ће увече и током ноћи на петак захватити већину предјела.

Јутарња температура ваздуха износи од минус три до два, на југу до пет, у вишим предјелима на истоку од минус шест, а дневна ће бити од седам до 16, у мјестима са маглом од три степена Целзијусова.

Дуваће слаб вјетар, јужног и југозападног смјера.

viber image 2023 02 03 16 59 36 898
„Zo-Ži“ – Zvornik!

(ИнфоБирач)

ФОТО: Илустрација – ИнфоБирач