АКТУЕЛНОЗВОРНИК

Zvornički srednjoškolci i ove godine na Sajmu turizma u Sloveniji

Zvornički srednjoškolci i ove godine na Sajmu turizma u Sloveniji

FOTO: Ilustracija, arhiv

 

Učenici i profesori zvorničkog SŠC „Petar Kočić“ učestvovaće ove godine na Sajmu turizma u Ljubljani sa dva projekta. Prema riječima direktorice škole Biljane Pisić, nakon dvije godine onlajn učešća, ove godine očekuju da će njihove dvije ekipe učenika i profesora putovati u Sloveniju.

 – Za vrijeme pandemije smo održali kontinuitet i nastavili da učestvujemo na ovom sajmu. I tada smo se ozbiljno pripremali u nadi da ćemo možda imati priliku da se pojavimo u Ljubljani, ali smo na kraju zbog pandemije imali onlajn nastup. Zahvaljujući prijateljstvu sa školom „Srečko Kosovel“ iz Sežane, mi ćemo biti smješteni kod njih, odnosno učenici kod učenika, a profesori kod kolega – rekla je Pisićeva i dodala da ovo prijateljstvo traje skoro jednu i po deceniju te da će ovo biti trinaesta godina da učestvuju na Sajmu turizma.

Zvorničani će se u Sloveniji predstaviti sa projektima „Sportske igre mladih“, za koji je mentor profesorica Andrijana Slavkić, i „Preko Drine do planine“, za koji je mentor profesor Miljan Vlačić.

Moto Sajma turizma, koji će biti održan u Ljubljani 15. februara, je „Sportska iskustva obogaćuju omladinski turizam“.

319554520 908190036856284 452313006566583318 n
Shooter Zvornik
20%⚡️20%⚡️20%
Popust se odnosi na cjelokupan asortiman.

(InfoBirač)