АКТУЕЛНОЗВОРНИКЦРНА ХРОНИКА

Policijski službenici PU Zvornik tragaju za izvršiocem krivičnog djela „Teško ubistvo“ – dva lica primljena u zvorničku bolnicu, jedan operisan

Policijski službenici PU Zvornik tragaju za izvršiocem krivičnog djela „Teško ubistvo“ – dva lica primljena u zvorničku bolnicu, jedan operisan

poli pu zvornik
FOTO: Ilustracija, arhiv

 

Policijskoj stanici Кozluk je 14.10.2022. godine oko 23,05 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javila četiri lica muškog pola sa povredama zadobijenim od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, Grad Zvornik. Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedno lice je smrtno stradalo, a jedno teško povrijeđeno, saopšteno je iz PU Zvornik.

 – Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod надзором Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela „Teško ubistvo“ i pronalaska izvršioca – navodi se u saopštenju.

oglas 2

Kako nam je saopštio dežurni hirurg u JZU Bolnica Zvornik Milan Pavlović, dva lica su noćas oko 11:02 primljena u ovu ustanovu.

 – Jedno lice je imalo ustrijelnu ranu na lijevom boku i već je biлo u šoku. Odmah je operisan i trenutno je hemodinamski stabilan, ali je vitalno ugrožen. Drugi pacijent ja imao povredu glave sa prelomom lobanje i krvarenjem iz uva. U pitanju je potres mozga i trenutno je u šoku – rekao je Pavlović.

(InfoBirač)