Сервисне информације 19.9.2022.

Сервисне информације 19.9.2022.

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, у протекла 24 часа забиљежена су два кривична дјела, у Братунцу и Скеланима, те двије саобраћајне незгоде, у Тршићу, када је једно лице задобило тјелесне повреде, и Братунцу када је причињена материјална штета.  

У истом периоду, није било евидентираних случајева нарушавања јавног реда и мира. 

Ђак спорт – Зворник!

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворника имали су једну интервенцију у Јасеници.

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Зворник данас ће се изводити радови у општини Осмаци, на трафостаницама „Шарци“ и „Кусоње“ те ће у периоду од 08 до 14 часова без електричне енергије бити Шарци, Кусоње, Параклиси, Павловићи, Тадићи и Загорци.

На подручју ТЈ Братунац данас се изводе радове у општини Сребреница на више далековода, а детаље погледајте на фотографији испод текста.

На подручју ТЈ Власеница данас се изводе радови у општини Шековићи, на далеководу „Папраћа“, па ће у термину од 09 до 17 часова без електричне енергије бити Жељезник, Победарје, Башићи, Корјен, Калабаче, Добрић, Видаковићи, Велика Њива, Браинци, Павловићи, Папраћа, Оџак, Ашћерићи и Зидоње.

Саобраћај се на путевима у „Области 7“, које одржавају „Зворник путеви“, одвија по сувим коловозима. Мјестимично умјерене магле која смањује видљивост до 150 метара има на путним правцима Милићи-Скелани, Коњевић Поље-Скелани и Зелени Јадар-Братунац.

Температуре ваздуха јутрос се крећу у интервалу од 4º у вишим до 7º у нижим предјелима регије Бирча.

Ваш Схоотер – Зворник!

(ИнфоБирач)

ФОТО: Зворник – ИнфоБирач