Сервисне информације 14.9.2022.

Сервисне информације 14.9.2022.

На подручју које оперативно покрива ПУ Зворник, у протекла 24 часа забиљежена су два кривична дјела, у Осмацима и Власеници, те један случај нарушавања јавног реда и мира у Сребреници.  

У истом периоду, није било евидентираних саобраћајних незгода.

У породилишту ЈЗУ „Болница Зворник“ рођена је једна дјевојчица.

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице из Зворника имали су једну интервенцију у Новом Селу.

Ђак спорт – Зворник!

Према подацима из „Електро-Бијељине“, на подручју ТЈ Зворник данас се изводе радови у општини Осмаци, на трафостаници „Шарци“, те ће у периоду од 08 до 14 часова без електричне енергије бити Шарци.

Радови ће се изводити и на далеководу „Кулина“ те ће у периоду од 08 до 13 часова без струје бити  Кулина, Д. Цапарде, Хајвази, Махала, Шарци, Ђиловићи и Јакшићи.

Због радова на ремонту чворне трафостанице „Брањево“ у периоду од 09 до 17 часова без струје ће бити трафостанице ТП Гудура 1,2 и 3, Кула Пилица 1 и 2, Радоњићи, Трновица 5, Њиверице, Савићи, Коса, Баре, Баре Драгићи,Баре Илићи, Баре 2, Горњи Локањ 1, 2, 3 и 4, Бунар Брањево, БП Лазаревић, БП Спасојевић, Шепачко Брањево, Шепак мост, Доњи Шепак 1 и 2, Горњи Шепак 1,2 и 3, Пиличко Брањево, Чапор Мала, Млин Пилица, Доња Пилица 1 и 2, БП Дисконт, Брањево1, 2, 3, 4, 5 и 8 Ђорђић, Иванићи,Гацрићи, Рикићи, Делагићи и Горња Пилица.

Радови ће се изводити и на трафостаници „Рашидов Хан“, а без електричне енергије ће у периоду од 09 до 15 часова бити Рашидов Хан.

Ваш Схоотер – Зворник!

На подручју ТЈ Власеница данас ће се изводити радови у општини Милићи, на далеководу „Гуњаци“, те ће у периоду од 08 до 16 часова без струје бити подручје трафостанице Гуњаци.

На подручју ТЈ Братунац данас се изводе радови на трафостаници „Коњевић Поље 3“, те ће потрошачи без електричне енергије бити у периоду од 10 до 14 часова.

Саобраћај се на путевима у „Области 7“, које одржавају „Зворник путеви“, одвија по сувим коловозима. Мјестимично умјерене магле која смањује видљивост до 150 метара има на путним правцима Милићи-Скелани, Зелени Јадар-Братунац и Коњевић Поље-Скелани.

Температуре ваздуха јутрос се крећу у интервалу од 8º у вишим до 13º у нижим предјелима регије Бирча.

ЗО-Жи, Зворник!

(ИнфоБирач)

ФОТО: Зворник – ИнфоБирач