Поправке и санације асфалта у Сребреници, ускоро и градска гаража

Поправке и санације асфалта у Сребреници, ускоро и градска гаража

 

У Сребреници је почела санација оштећених улица у центру града. Становници насеља Панађуришта добили су асфалт након што је дио старог скинут прије неколико седмица око зграде и чекала се санација како би се саобраћај одвијао нормално и уредио паркинг простор.

Санирани су дијелови асфалта у центру града, средњој улици, код школе, џамије те урађење друге мање санације асфалта гдје су биле рупе.

Ускоро градска гаража

Младен Грујичић, начелник општине Сребреница, каже да слиједи потписивање уговора са извођачем радова на изградњи градске гараже, а већ ове и наредне седмице ће да почну радови.

 – Биће то један велелепан објекат који је пријеко потребан Сребреници, јер ће имати паркинг мјеста за око 60 возила. Отварањем градске гараже увелико ће се растеретити простор гдје грађани паркирају своја возила, а уједно отвара се и простор за запошљавање лица које ће наплаћивати паркинг поменуте гараже – рекао је Грујичић за РТВ Сребреница.

Иако се не чини тако, градски дио Сребренице има проблеме са паркинг мјестима, посебно у периоду радног времена када је скоро немогуће пронаћи слободно мјесто.

(Извор: есребреница)