АКТУЕЛНОЗВОРНИКРЕГИЈА БИРАЧСПОРТФУДБАЛ

Najava fudbalskog vikenda regije Birač – Počinje Područna liga RS – grupa Birač

Najava fudbalskog vikenda regije Birač – Počinje Područna liga RS – grupa Birač

IMG 8417

 

Fudbaleri Drine u 6. kolu Prve lige RS gostuju ekipi Slavije u Istočnom Sarajevu. Zvorničani poslije pet odigranih kola osvojili su jedan bod i nalaze se na posljednjoj poziciji na tabeli, što i ne čudi ako se zna da ih sa klupe predvodi Mićo Jevtić. Susret se igra u subotu od 16.30 časova.

U 5.kolu Druge lige RS – grupa Istok ekipa Budućnosti u Pilici dočekuje Stakorinu iz Čajniča, dok će u derbiju Birča koji se igra u Vlasenici domaći tim dočekati Guber iz Srebrenice. Ovi mečevi se igraju u subotu od 16.30 časova. U nedelju od 16.30 časova na Sokocu će snage odmjeriti domaći Glasinac i Podrinje iz Tršića.

U Regionalnoj ligi RS – grupa Istok igra se peto kolo. Tabanci gostuju ekipi Mladosti u Velikoj Obarskoj, dok Jedinstvo iz Roćevića putuje u Bogutovo Selo gdje se sastaju sa timom Mladosti. U Donjem Crnjelovu se sastaju domaći Zadrugar i Omladinac iz Potočara, a zanimljivo će biti i u Skelanima gde svoj meč igraju domaća Budućnosti i Lokanj. U Brčkom Lokomotiva dočekuje Birač iz Dervente, a Trnovica pred svojim navijačima igra protiv Šekovića. Svi mečevi su zakazani za nedelju od 17.00 časova.

Sutra startuje i Područna liga RS – grupa Birač. U prvom kolu igraju:

Napredak DŠ – Branjevo, Mladost – Jasenica, Borac – Bratstvo, Polet – Čelopek, Jadar – Radnički, Pecka – Jardan.

InfoBirač