АКТУЕЛНОИЗБОРИ 2022.

GO SNSD-a u Zvorniku zvanično započeo predizbornu kampanju

Unite Gallery Error:

Gallery with alias: snsdpocetna not found

GO SNSD-a u Zvorniku zvanično započeo predizbornu kampanju

1

 

U Zvorniku su danas predstavljeni kandidati SNSD-a za predstojeće opšte izbore. Okupljenim simpatizerima obratio se gradonačelnik Zvornika i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske Zoran Stevanović te predstavljeni ostali kandidati iz Zvornika, za PS BiH Obren Marković kao i kandidati za NS RS iz Zvornika Sandra Erkić i Aleksandar Krsmanović.

 – Oko nas su ljudi koji su sve ove godine pokazali kako i koliko vrijede. Mi smo pobjednički ljudi. Mi rezultatima našeg rada pokazujemo sugrađanima za koga treba da glasaju. Naša kampanja će se satojati samo iz toga da ih podsjećamo šta smo to uradili u proteklim godinama. Najvažnije je da glasamo za Milorada Dodika, a ništa manje nije važno da glasamo za Željku Cvijanović. Potom, za Obrena Markovića na listi Parlamentarnu skupštinu BiH i bilo koga od naših kandidata na toj listi. Za listu Narodne skupštine Republike Srpske sam ja nosilac za našu izobrnu jedinicu, ali tu su i Aleksandar Krsmanović i Sandra Erkić. Važno je da pobjeđuje naša lista i Milorad Dodik. Važno je da pobjeđuje SNSD da se nastavi kontinuitet naše vlasti u ovom gradu koji ga svrstava u red ozbiljnih sredina u regionu – rekao je Stevanović.

On je dodao da Zvorničane očekuju važni projekti do kraja ove i sljedeće godine.

 – U sljedećoj godini očekujemo usvajanje jedne od varijanti brze ceste od Bijeljine do Zvornika sa tranzitnom obilaznicom za teretni saobraćaj oko Zvornika. Očekujemo da se već na jesen krene sa radovima na regulaciji korita rijeka Hoče i Sapne, da se završi obaloutvrda Drine od mosta u Karakaju nizvodno do ušća Sapne. Projekata je na pretek, potrebna nam je vaša podrška, odnosno podrška naših sugrađana koji su nam vjerovali sve ove godine. Mi smo snaga koja će Zvornik podići na pijedestal svih gradova u Republici Srpskoj. Ja vam to obećavam i to će tako biti. Do 2. oktobra svima nam je obaveza da podsjetimo sve ko ovdje radi i gradi. Napravljeno je hiljade kvadrata stambenog prostora u Zvorniku, a i dalje se gradi. Svjedoci ste da ne postoji stan koji je napravljen, a nije prodat. Stanovi se kupuju u izgradnji da biste došli do stambenih kvadrata. To je najveće priznanje lokalnoj i vlasti u Republici Srpskoj, da se traži kvadrat više u ovom gradu. To je potvrda da ovdje vrijedi živjeti – istakao je Stevanović.

(Predizborni marketing)