У Милићима почели „Јулско-августовски дани културе и спорта“ – турниром у малом фудбалу отворена манифестација

У Милићима почели „Јулско-августовски дани културе и спорта“ – турниром у малом фудбалу отворена манифестација

У Милићима је јуче почела културно – спортска манифестација „Јулско-авгстовски дани културе у спорта“. Манифестацију је почела турниром у малом фудбалу који се одиграва на теренима Спортског центра у Милићима. Директор Спортског центра Мирко Симић каже да је пријављено девет екипа.

 – За сада има девет екипа које су распоређене у двије групе. Планирано је да се утакмице одигравају још сутра и у сриједу, а полуфинални и финални мечеви на распореду су у петак. Напоменућу да је турнир локалног карактера гдје су пријављене све екипе са територије општине Милићи. Покровитељ турнира је општина Милићи, а организатор је Спортски центар из Милића. За све учеснике су обезбијеђени пехари, медаље и новчане награде. Позивамо грађане да дођу на терене Спортског центра, да заједно испратимо утакмице. Распоред мечева је објављен на ФБ страници и на Инстраграму – каже Симић.

Током манифестације на програму су и такмичења у кошарци, одбојци на пијеску, шаховски турнир, турнир у стоном тенису као и такмичење у спретности вожње бицикла. Од културних догађаја ту су концерт КУД Прота Матија Поповић и изложба ликовних и вајарских радова. У програму манифестације је и обиљежавање крсне славе општине те народно весеље у Мишићима. По први пут у овкиру манифестације биће одржано вече бесједе, за крај августа планиран је концерт, а детаљи ће ускоро бити познати.

Самоуслужна аутопраоница Корунд – Милићи!

(Извор: магиц.ба)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.