Након сукоба на фудбалском турниру у Милићима, малољетник задобио прелом вилице

Након сукоба на фудбалском турниру у Милићима, малољетник задобио прелом вилице

ФОТО: Принтскрин, агенције

Након сукоба два малољетна ученика који се десио на фудбалском турниру у Средњошколском центру “Милутин Миланковић” један од њих је задобио прелом вилице.

Из школе су нам потврдили да се догађај десио током турнира који је организован у склопу манифестације “Дани Милутина Миланковића” те додали да се ради на утврђивању чињеница, а након разговора са оба ученика знаће се њихови даљи кораци. Они су одмах након немилог догађаја обавијестили полицију и Центар за социјални рад, што прописи и налажу.

Повријеђени ученик је примљен у ЈЗУ “Болница Зворник” гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

 – Он је након прегледа и констатовања прелома вилице упућен у болницу у Бијељину – потврдила је портпарол зворничке болнице Анастасија Драгић.

Из ПУ Зворник су нам рекли да се ради на утврђивању чињеница овог догађаја те да не могу да износе више детаља јер се ради о малољетним лицима.

Како су нам саопштили из бијељинске болнице ученику је урађен оперативни захват који су обавили максилофацијални хирурзи ове установе.

 – Данас је урађен контролни снимак гдје је утврђено да је вилица у позицији. Његово стање је стабилно и смјештен је на одјељењу за ОРЛ Болнице „Свети Врачеви“ – изјавила је др Нада Савић, начелница Одјељења за ОРЛ.

Хотел Видиковац – Зворник!

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.