ПУ Зворник: Потрага за преварантом – представио се као припадник исламске заједнице који прикупља новац, од једног лица узео 100 КМ

ПУ Зворник: Потрага за преварантом – представио се као припадник исламске заједнице који прикупља новац, од једног лица узео 100 КМ

 

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник трагају за починиоцем кривичног дјела „Превара“, почињеног дана 25.05.2022. године у мјесту Липовац, Град Зворник.

 – Полицијској станици Зворник је наведеног дана лице Х.Г. из Каракаја, Град Зворник пријавило непознато лице које се истог дана око 09,00 часова лицу Ђ.Ђ. из мјеста Липовац, Град Зворник представило као припадник исламске вјерске заједнице који прикупља новчани прилог за изградњу спомен обиљежја у дворишту вјерског објекта у мјесту Каракај – саопштено је из ПУ Зворник.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе Ивјештај о почињеном кривичном дјелу „Превара“. Полицијска управа Зворник апелује на све грађане, уколико су имали сличну ситуацију да пријаве најближој полицијској станици или позивом на 122.

Незванично сазнајемо, да је преварант од једног лица узео 100 КМ.

Хотел Видиковац – Зворник!

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.