АКТУЕЛНОЗВОРНИКРЕГИЈА БИРАЧЦРНА ХРОНИКА

PU Zvornik: Potraga za prevarantom – predstavio se kao pripadnik islamske zajednice koji prikuplja novac, od jednog lica uzeo 100 KM

PU Zvornik: Potraga za prevarantom – predstavio se kao pripadnik islamske zajednice koji prikuplja novac, od jednog lica uzeo 100 KM

policija 4 1

 

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik tragaju za počiniocem krivičnog djela „Prevara“, počinjenog dana 25.05.2022. godine u mjestu Lipovac, Grad Zvornik.

 – Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana lice H.G. iz Кarakaja, Grad Zvornik prijavilo nepoznato lice koje se istog dana oko 09,00 časova licu Đ.Đ. iz mjesta Lipovac, Grad Zvornik predstavilo kao pripadnik islamske vjerske zajednice koji prikuplja novčani prilog za izgradnju spomen obilježja u dvorištu vjerskog objekta u mjestu Кarakaj – saopšteno je iz PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Prevara“. Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane, ukoliko su imali sličnu situaciju da prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na 122.

Nezvanično saznajemo, da je prevarant od jednog lica uzeo 100 KM.

03
Hotel Vidikovac – Zvornik!

(InfoBirač)