„Алумина“ запослила 30 радника

„Алумина“ запослила 30 радника


 

Компанија “Алумина” примила је у радни однос 30 нових радника, који ће бити ангажовани у Сектору производња глинице и “Алусилу”.  Након потписивања уговора о раду, будућим радницима се се обратили Раденко Смиљанић, директор Производње, и Мирјана Шоја, руководилац Кадровске службе у највећем зворничком колективу. 

Смиљанић је рекао да ће ова група радника бити ангажована у непосредном процесу производње, на више производних објеката у фабрици.

-Долазите у велики колектив, у компанију која се стално развија, и треба да будете срећни што ће те убудуће радити у овој фабрици, гдје су плате и друге принадлежности за запослене редовне – рекао је Смиљанић, поручивши новопримљеним радницима да ће имати могућност да у “Алумини” искористе сва своја права, али и да извршавате све своје обавезе.

Будући радници нису крили задовољство што почињу да раде у овој фабрици, с обзиром, како су рекли, на привилегије које имају запослени у „Алумини“. Уз то, додају, овдје виде своју перспективу и будућност.

-Драго ми је што ће моје прво радно искуство бити у „Алумини“ – каже Рајо Тејић, који је прошле године, у Техничком школском центру у Каракају, стекао диплому машинског техничара за компјутерско конструисање.

Први посао очекује и Славишу Бабића, који је на бироу за запошљавање у Зворнику двије године.

-Завршио сам средњу школу техничар ПТТ саобраћаја и данас је веома тешко наћи посао у струци. Срећан сам што ми се указала шанса да радим у „Алумини“ – казује Бабић.

Ангажовање у „Алумини“ много значи и Славиши Милићевићу, који је једно вријеме радио и у иностранству.

-Имамо добре услове, наше је само да радимо – истиче Милићевић, који се захвалио Кадровској служби „Алумине“ на професионалном односу.

Менаџмент „Алумине“ поклања значајну пажњу људским ресурсима. Квалитетни и добри кадрови, сасвим је сигурно,  гарант су испуњавања пословних циљева, али и успјешног рада ове компаније.

Руководилац Кадровске службе Мирјана Шоја каже да је поносна на овај пријем радника, вјерујући да су изабрани најбољи кандидати.

– Дали смо свој максимум да изабремо најбоље раднике и вјерујем да ће знати да цијене  повјерење које смо им указали, те ћемо заједно моћи да напредујемо и растемо као што смо и до сада – нагласила је Шоја.

Прије ступања на посао, на своја радна мјеста, представници Сектора интегрисане заштите компаније „Алумина“ за новопримљене раднике организовали су теоријску обуку и полагање из области заштите и безбједности на раду, затим противпожарне заштите, као и о раду са хемикалија.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

(Алумина инфо)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.