Након незгоде у Власеници, слободе лишен пијани возач

Након незгоде у Власеници, слободе лишен пијани возач

 

Полицијски службеници Полицијске станице Власеница су 09.05.2022. године око 22,00 часа лишили слободе лице иницијала Р.М. из Власенице због почињених вишеструких прекршаја из области безбједности саобраћаја под утицајем алкохола у организму у количини од 2,03 г/кг, саопштено је из ПУ Зворник.

Драги наши, код нас можете изнајмити аутобусе за ванлинијски превоз капацитета од 19 до 57 мјеста…Путујте удобно и сигурно на све дестинације…Ваше је само да кажете вријеме поласка и дестинацију, све остало је наша брига…Ваш ЕП оил!

 – Полицијској станици Власеница је наведеног дана око 21,20 часова пријављена саобраћајна незгода на локалном путу Власеница – Цикотска ријека, у мјесту Рашић гај, општина Власеница. У саобраћајној незгоди су учествовали путничко моторно возило марке „пасат“, којим је управљало лице Р.З. и путничко моторно возило марке комби „транспортер“ којим је управљало лице иницијала Р.М. Полицијски службеници ПС Власеница су извршили увиђај саобраћајне незгоде, као и предузели све друге законом предвиђене мјере и радње, а након чега ће против лица Р.М. из Власенице поднијети Захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из члана 174., 207., 172., 158. и 36. став 3. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ – наводи се у саопштењу.

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.