Фудбалери Дрине убједљиво савладали Борац из Козарске Дубице – Будућност савладала Подриње у Јањи (ВИДЕО)

Фудбалери Дрине убједљиво савладали Борац из Козарске Дубице -Будућност савладала Подриње у Јањи (ВИДЕО)

 

У 26. колу Прве лиге Републике Српске фудбалери Дрине су пред својим навијачима са 4:0 савладали екипу Борца из Козарске Дубице. Межу гостију начео је Тадић у 30. минуту када је након одличне асистенције Марковића изашао сам испред голмана Трнинића и са десетак метара послао лопту у мрежу. У 37. минуту након убацивања Кнежевића главом са пет метара је шутирао Тадић, али је лопта отишла преко гола. Два минута касније Кнежевић је шутирао замало преко гола, а Ерићев ударац у 41. минуту Трнинић брани. У 45. минуту након лоше реакције одбране Дрине, лопта стиже до Бунића који је изашао сам испред Ружића и шутирао са десетак метара, али је голман Дрине одлично реаговао и заштитио своју мрежу. У 61. и 68. минуту Гавровић је имао прилике које није искористио након убавиња Марковића.

Драги кандидати,
право је вријеме да започнете оспособљавање за возача Б, Ц1, Ц или Д категорије . Спремили смо одличне погодности за све наше кандидате као што су бесплатан превоз за вријеме обуке и увијек популарно плаћање на рате. Желите да обрадујте некога за 18. рођендан поклон боном за оспособљавање за возача, помоћи ћемо Вам око припреме изненађења. Чекамо вас.
Информације на телефон: 056/490-394 или 065/448-502!

 

До другог поготка домаћи тим стиже у 74. минуту. Гавровић је изашао сам испред Трнинића који је одбранио његов ударац, лопта се одбила до Тадића који је заобишао гостујућег чувара мреже и са седам метара закуцао лопту у гол. Мало је недостајало да гости стигну до поготка у 79. минуту када је Рамирез избјегао офсајд замку и изашао сам испред Ружића, међутим његов ударац са десетак метара је отишао поред гола.

Ђак спорт – Зворник!

У 82. минуту Дрина стиже до трећег поготка. Станишић је упослио Гавровића који је прошао по десној страни, истрачао неких тридесетак метара, ушао у шеснаестерац гостију и са десетак метара послао лопту у даљи угао.

Тачку на утакмицу ставио је Ристовић у 85. минуту сусрета када је након корнера који је извео Ерић главом са пет метара послао лопту у мрежу.

На гостовању у Јањи фудбалери Будућности из Пилице су направили велико изненађење и минимално савладали екипу Подриња. Једини погодак за екипу из Пилице постигао је Едхем Ферхатовић у 34. минуту.

Ваш Схоотер – Зворник!

ИнфоБирач

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.