Братунац: Четири лица затечена у извршењу кривичног дјела – пронађени предмети враћени власнику, код једног лица пронађена дрога

Братунац: Четири лица затечена у извршењу кривичног дјела – пронађени предмети враћени власнику, код једног лица пронађена дрога

ФОТО: Илустрација, архив

 

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац су 17.4.2022. године лишили слободе лица М.Д., А.К., Џ.Г. и М.Д., сви из Сарајева – због постојања основа сумње да су починили кривично дјело „Тешка крађа“, а лице М.Д. због сумње да је починило и кривично дјело „Омогућавње уживања опојних дрога“, саопштено је из ПУ Зворник.

Драги кандидати,
право је вријеме да започнете оспособљавање за возача Б, Ц1, Ц или Д категорије . Спремили смо одличне погодности за све наше кандидате као што су бесплатан превоз за вријеме обуке и увијек популарно плаћање на рате. Желите да обрадујте некога за 18. рођендан поклон боном за оспособљавање за возача, помоћи ћемо Вам око припреме изненађења. Чекамо вас.
Информације на телефон: 056/490-394 или 065/448-502!

 – Полицијској станици Братунац је 17.04.2022. године полицијски службеник Државне граничне службе БиХ пријавио да је извршена провала у кућу власништво лица З.М. из мјеста Побуђе, општина Братунац, гдје је том приликом на лицу мјеста затекао три непозната лица у путничком моторном возилу марке „Меган“ и исте ставио под контролу. Полицијски службеници ПС Братунац су поступили по наводима пријаве, те изласком на лице мјеста затекли лица М.Д., А.К. и Џ.Г., и исте лишили слободе. Даљим оперативним радом на терену, полицијски службеници ПС Братунац су пронашли и лишили слободе лице М.Д. из Сарајева у путничком моторном возилу марке „Ауди“, приликом чијег прегледа је пронађен бијели прах који својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“ – стоји у саопштењу.

Смарт Зворник!
Упис на А2 курс немачког језика је у току! Пријаве и информације на 064/700-9834 и 065/672-203

О свему наведеном је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио вршење увиђаја, претресе возила у којима су горе наведена лица затечена, и претрес куће коју лице М.Д. користи у мјесту Побуђе, општина Братунац. Извршеним претресима су пронађени отуђени предмети и уз усмену сагласност поступајућег тужиоца су исти враћени власнику.

(ИнфоБирач)

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.