АКТУЕЛНОМИЛИЋИ

Načelnik opštine Milići organizovao prijem za delegaciju FK „Partizan“

Načelnik opštine Milići organizovao prijem za delegaciju FK „Partizan“

1. Delegacija FK Partizan

 

Načelnik opštine Milići Marko Savić organizovao je prijem za delegaciju FK Partizan iz Beograda tokom koga se razgovaralo o budućoj saradnji kroz školu sporta i korištenje turističkih kapaciteta kojima ova lokalna zajendica raspolaže.

Sastanku su, pored rukovodstva opštinske uprave Milići, prisustvovali i organizator sastanka ispred Kluba navijača i ljubitelja FK Partizan Dragiša Mišić, ispred FK Milići Ratko Marković, direktor SC Milići Mirko Simić, te članovi Upravnog odbora FK Partizan Dragan Trailović i Zoran Rajić, bivši fudbaleri, a sada skauti Aleksandar Trifunović i Zvonko Popović, kao i fudbaler Miljan Momčilović. Nakon prijema, obišli su sportski teren i dvoranu, posjetili Muzej rudarstva i Rajkov toranj, Muzejske postavke na otvorenom, te Spomen sobu i Hram Sv.oca Nikolaja u Milićima.

243207426 1851495218355211 7767847680719628240 n
Đak sport – Zvornik!

Prema riječima ančelnika opštine Marka Savića cilj današnjeg sastanka sa delagacijom FK Partizan je bio da se predstavi opština, kao i kapaciteti kojima raspolažu, te da se pokuša napraviti saradnja u sportskom smislu, kroz pokretanje škole fudbala.

 – To bi dosta značilo za afirmaciju same opštine Milići, kao i za turističke i ugostiteljske kapacitete kojima raspolažemo – rekao je Savić.

Dragan Trailović, član Upravnog odbora FK Partizan, u svom obraćanju medijima najsrdačnije se zahvalio na prijemu načelniku opštine Marku Saviću i organizatoru sastanka Dragiši Mišiću. Prema njegovim riječima, cilj je da se nastavi na formiranju klubova i prijatelja navijača FK Partizan, a poseban akcenat je na saradnji između naše škole fudbala, uključujući trenere i skaute.

 – Prvi put nailazimo na fantastičan sportski centar gdje je sve locirano. Naša preporuka Načelniku opštine je da se privuče što više sportskih ekipa, jer je lokacija odlična za pripremu svih vrsta sportova – rekao je Dragan Trailović.

Nakon protokolarnog dijela, organizovano je crno-bijelo veče, gdje je delegacija FK Partizan uručila 130 elektronskih članskih karti za svoje navijače.

djak 1
Đak sport Zvornik!

(Izvor: Opština Milići)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *