Најлуђи сценарио: Ево како би Новак ипак могао да игра на Аустралијан Опену

Најлуђи сценарио: Ево како би Новак ипак могао да игра на Аустралијан Опену

 

Новак Ђоковић је пред депортацијом! Шок вијести су освануле овог јутра у Србији, а гласе – министар Хоук је укинуо визу најбољем на свијету и сада почиње општи хаос, преноси Српска инфо.

Иако је најбољи тенисер свијета у понедељак успио да побиједи Аустралију на Суду, министар за имиграције Алекс Хоук је донио рјешење за укидање истог. Међутим, и уз одлуку о депортацији могао да одигра турнир, јер би имао право на жалбу!

Оно што је кључ свега, јесте управо чињеница да би власт могла да му изда и привремену визу због такмичења у Мелбурну. Уколико министар укине Ђоковићу визу и он уложи жалбу, опција која је отворена за министра би била да га пусти из притвора уз ‘помоћну’ визу док жалба траје. То би могло да потраје довољно времена да се Ђоковић такмичи на Аустралијан опену – ријечи су бившег замјеника секретара аустралијског одељења за имиграцију Абула Ризвија.

ПРЕПОЛОВИЛИ СМО ЦИЈЕНЕ 10. – 16.01. СВЕ У ПОЛА ЦИЈЕНЕ посјетите нас или наручите онлине Акција се односи искључиво на пословне јединице у Бијељини и Зворнику.

То се поклапа и са причом доктора политикологије из Аустралије, Питера ван Онселена. Одлука није само ‘бинарна’ и не значи да Новак може само остати или бити депортован. Могу да му дају условну визу, која је ограничавајућа и која му даје назнаке где може да се креће и шта може да ради. Или може да остане у административном притвору, гдје би имао само дозволу да иде на стадион да игра или тренира. Има опција које нису само једноставно депортовање или одустајање од тога – поручио је он.

Обрисан са листе за тренинг

Према писању њемачких медија Новак је прекинуо тренинг послије само пола сата на Род Лејвер арени и то након што му је његов кондициони тренер Паники нешто показао на свом телефону.

Сада је “Тхе Аге” објавио нешто што је поново шокирало многе – име Новака Ђоковића је скинуто са листе за поподневни тренинг у Мелбурну!

Ђак спорт Зворник!

 

Најновије: Новак ускоро пред судијом Келијем


Према најновијим информацијама, саслушање у случају Новака Ђоковића и Аустралије пред истим судијом, Ентонијем Келијем, биће одржано у 20.45 (у 10.45 по нашем времену). У питању ће бити саслушање по кратком поступку, односно Новакови адвокати су тражили суђење са скраћеним временом за писмене поднеске и доказе.

(Извор: Српска инфо, РТС)

Оставите одговор

Copyright © 2018-2022 Infobirač. Sva prava zadržana.